Polisler 'Hayır' dedi: Soylu bu yanlıştan dönmeli

Polisler 'Hayır' dedi: Soylu bu yanlıştan dönmeli
Emniyet Sen Genel Başkanı Faruk Sezer, sosyal medya hesabından, "Yeni çıkartılan polis atama ve yer değiştirme yönetmeliğinin sonuçları polislerimize ve teşkilatımıza fayda sağlar mı? sorusunun yer aldığı bir anket paylaştı. 2 bin 207 kişinin yüzde 94.5'i ise "Hayır" cevabını verdi. Sezer, bunun üzerine "Sayın Süleyman Soylu bu yanlıştan dönmelidir" şeklinde bir çağrısında bulundu.

Polislerin atama ve yer değiştirmelerini düzenleyen yeni yönetmeliğe tepkiler sürerken, Emniyet Sen Genel Başkanı Faruk Sezer sosyal medya üzerinden bir anket yaptı.

Ankette, Sezer'in "Yeni çıkartılan polis atama ve yer değiştirme yönetmeliğinin sonuçları polislerimize ve teşkilatımıza fayda sağlar mı?" sorusuna 2 bin 207 cevap geldi. Ankete katılanların yüzde 94.5'i "Hayır" dedi. Bunun üzerine Sezer ise, "Yeni bölge yönetmeliği ile ilgili düzenlediğim anket sonuçlandı. Meslektaşlarımızın %94,5 oy ile yönetmeliğe karşı olduğu görüldü.%5,5 çıkan evet oyunun tamamına yakınının yanlışlıkla evet verilmiş olduğu da ayrı bir gerçektir. Sayın Süleyman Soylu bu yanlıştan dönmelidir." diye yazdı.