Pakistan uyruklu evli kişiye kaçan Melek Şahinoğlu: 3 gün eşiyle 4 gün benimle olacak

FOX Tv'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programında evli ve 4 çocuklu, Pakistan uyruklu birine kaçan Melek Şahinoğlu'nun ifadeleri izleyenleri ve stüdyodakileri çileden çıkardı. Yaşadığı hayattan memnun olduğunu söyleyen Şahinoğlu, "Orada 4 tane hanım normal" dedi.

FOX Tv'de ekrana gelen Fulya ile Umudun Olsun programında, 17 Eylül'de evi terk eden 18 yaşındaki kızları Melike Şahinoğlu'nun bulunmasını isteyen aile yardım istedi. Bulunan Melek Şahinoğlu'nun işe başladığı döviz bürosu sahibi Pakistan uyruklu, dört çocuk babası ve evli Mustafa isimli kişiye kaçtığı öğrenildi.

Pakistan'da 4 eş normal

Melek Şahinoğlu, İstanbul'da bir döviz bürosu sahibi Pakistan uyruklu kişiyle ilişki yaşayan Melek, "İyiyim, zorla kimsenin yanında değilim. Sadece ailemin rızasını almak için geldim. Onlar istemiyorsa da tamam. Ben Mustafa'dan vazgeçmeyeceğim. Ailem istemiyorsa elimden bir şey gelmiyor. Ben Mustafa'yı bu şekilde kabul ediyorum. Onun hanımı da bu şekilde kabul ediyor. Pakistan böyle bir ülke. Onun hanımı da evlenirken bu şekilde evlendi. Orada 4 tane hanım normal. Ben Mustafa'nın beni ne kadar sevdiğini ve değer verdiğini biliyorum. Benim üzerime birini getirmez. Ben hanımıyla kendim görüştüm ve rızasını aldım" dedi.

Bunu normalleştiremezsin

Melek Şahinoğlu'nun konuşmaları üzerine Fulya Öztürk "Bu dünyanın hiç bir yerinde normal bir şey değil. Bunu normalleştiremezsin. 3 ayda ne aşkı olabilir? Aklını başına devşir. Yok Pakistan'da 4 eş varmış. O zaman üzerine 4'üncüyü de 5'inciyi de getirir. Senin yaptığın ve söylediğin her şeyi kınıyorum. Senin yerinde olmayı istemem. Aşk biter baki kalan ailedir" ifadelerini kullandı.

'3 gün öteki eşiyle 4 gün benimle'

Ardından konuşmalarını sürdüren Öztürk, "Adam 3 gün ona gidip 4 gün seninle mi olacak? Bunu kabul ediyor musun?" sorusuna Şahinoğlu "Evet kabul ediyorum" dedi.