Özhaseki’den tuhaf 'militan' yorumu: Ya evine su parası getiren...

Özhaseki’den tuhaf 'militan' yorumu: Ya evine su parası getiren...
AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlığı yarışını CHP kazanırsa PKK ve DHKP-C'nin "Sana destek verdik, sen de bizi gör" diyeceklerini öne sürdü.

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Evren'deki seçim koordinasyon merkezi açılışında akıllara durgunluk veren açıklamalarda bulundu. CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanması halinde 20 bin kişinin belediyede işe alınacağını öne süren Özhaseki, o zaman PKK ve DHKP-C'nin "Sana destek verdik, sen de bizi gör" diyeceklerini söyledi ve "İnsanların parklarında artık o militanlar olacak. Allah korusun, evine su parasını getiren tahsildarın militan olduğunu bir düşünün” dedi.

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni kazanması halinde, 20 bin kişinin belediyede işe alınacağı iddiası üzerine konuşan Özhaseki, şunları söyledi:

"'20 bin kişi işe adam alacakmışsınız, doğru mu?' Aynen soru bu. 'Ne gezsin ya, belediyenin bütçesi var mı? Belediyede 20 bin kişiye ihtiyaç var mı?' demiyorlar. Aynen şöyle söylüyorlar; 'Ne olacaktı, tabii alacağız'. Yarın bir gün o militanlar, PKK'lıların veyahut da kafasına göre değişik örgütlere mensup olanların, ki onlardan daha tehlikeli olan DHKP-C'nin, bu ülkeyi yıkmak isteyenlerin, bölmek isteyenlerin, bunları boş bırakacağını mı zannediyorsunuz? O listelere hiç dokunmayacaklarını mı zannediyorsunuz? 'Sana destek verdik, sen de bizi gör' diyecekler. Bu oyun çok oynandı Türkiye'de. Hepimiz biliyoruz zaten bu oyunu. İnsanların parklarında artık o militanlar olacak. Allah korusun, evine su parasını getiren tahsildarın militan olduğunu bir düşünün. Başımıza gelecek felaketleri bir düşünün. Allah korusun."

Etiketler :