Özgür Özel'den KAAN mesajı: Sonuna kadar arkasındayız!

Özgür Özel'den KAAN mesajı: Sonuna kadar arkasındayız!
Erdoğan'ı ABD ziyaretinin ardından Hakan Fidan'ın motor alımına ilişkin açıklamaları ile tartışma konusu olan milli savaş uçağı KAAN hakkında Özgür Özel'den paylaşım geldi. Türk mühendisine ve işçisine güveninin tam olduğunu ifade eden Özgür Özel "Biz de sonuna kadar KAAN’ın arkasındayız!" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın ABD'den dönüşünde yaşananların yankıları sürerken Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın açıkladığı milli savaş uçağı KAAN'ın motor tedariki sorunu tartışmalara neden oldu.

Bakan Fidan, ABD’de yaptığı bir açıklamada, yerli ve milli olması beklenen KAAN’ın ilk 45 adedinin üretimi için Amerika’dan motor beklendiğini ifade ederken tedarik sağlanamayınca üretimin durduğunu söyledi.

zgur-ozelden-kaan-mesaji-sonuna-kadar-arkasindayiz.jpg

CHP lideri Özgür Özel'den üretim süreci ile eleştirilere neden olan KAAN'a destek geldi.

"SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ!"

Sosyal medya hesabından tartışmaların odak noktasında yer alan KAAN'a destek paylaşımı yapan Özgür Özel, milli savaş uçağının önünde çekilen fotoğrafını alıntılayarak "1973’de başlayan büyük yolculuk engeller ve zorluklarla dolu ama kritik hedefe ulaşmada Türk mühendisine ve işçisine güvenimiz tam" dedi.

KAAN'ın gücünü dışarıdan değil milletin kendisinden aldığını vurgulayan Özel, paylaşımında şunları söyledi:

"1973’de başlayan büyük yolculuk engeller ve zorluklarla dolu ama kritik hedefe ulaşmada Türk mühendisine ve işçisine güvenimiz tam.

KAAN’ımız gücünü dışarıdan değil, milletimizden almaktadır.

Milli gururumuz KAAN fotoğrafta bizim arkamızda, biz de sonuna kadar KAAN’ın arkasındayız!"

zgur-ozelden-kaan-mesaji-sonuna-kadar-arkasindayiz-2.jpg

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi