Özgür Özel: Ulusa sesleniş değil, trollere ve pelikancılara sesleniş konuşması

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ulusa sesleniş' konuşmasını eleştirerek, "Konuşma trollere sesleniş konuşmasıydı, pelikancılara sesleniş konuşmasıydı" dedi. 

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün gerçekleştirdiği ulusa sesleniş konuşmasını eleştirerek, "Konuşma trollere sesleniş konuşmasıydı, pelikancılara sesleniş konuşmasıydı" dedi. 

Özel TBMM'de düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: 

Açık söyleyelim konuşma ulusa sesleniş konuşması değildi. Hatta bir partiye de sesleniş konuşması değildi. Çünkü çok eminiz ki AKP'nin üyeleri dahil özellikle de seçmenleri bu konuşmadan hoşnut olmadılar. Pek çok vatandaşımız böyle bir günde böyle bir gündemde bunlar mı konuşulur dedi, isyanını dile getirdi. Millet can derdindeyken Adalet ve Kalkınma Partisi'nin genel başkanı hangi dertteymiş diye tepki gösterdik. Konuşma tam anlamıyla trollere sesleniş konuşması pelikanlara sesleniş konuşmasıydı. Pelikanlara istikamet gösterme, nereden saldırılacak, hangi polemik alanları açılacak, gündem nasıl değiştirilecek konuşmasını hep birlikte dinledik.

İlgili Haberler
Etiketler :