Önce havada savruldu sonra da üzerinden cip ezdi! Bir anlık karar feci sonu oldu
Olay O-3 Avrupa Otoyolu Aksaray istikametinde, sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, FKG 905 plakalı kamyonet sürücüsü Ali Aktaş kamyonetini İSTOÇ mevkiinde taralı alanda durdurdu ve araçtan indi.
ŞOFÖR METRELERCE FIRLADI, ÜZERİNDEN CİP GEÇTİ
Aynı yönde ilerleyen bir otomobil, Aktaş’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce ileriye fırlayan şoförün üzerinden cip geçti.

SAĞLIK VE POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ali Aktaş’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.
TRAFİK KİLİTLENDİ, ŞERİTLER KAPANDI
Kaza nedeniyle Aksaray istikametinde üç şerit trafiğe kapandı. Polis ekipleri trafiği tek şeritten kontrollü olarak yönlendirirken, uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan otomobil ve cip sürücüleri, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

CENAZE ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Aktaş’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra kapalı olan şeritler yeniden trafiğe açıldı. (DHA)