Oğuzhan Uğur'un sonraki konuğu JİTEM davası sanığı babası

Oğuzhan Uğur'un sonraki konuğu JİTEM davası sanığı babası
Oğuzhan Uğur'un Babala TV'deki programında konuk olan HDP'li Gergerlioğlu'na sorular sorular tepkilere neden oldu. Avukat Altıparmak, programa konuk için Uğur'un Kızıltepe Jitem davası sanıklarından babası Hasan Atilla Uğur'u işaret etti. Uğur, Altıparmak'ın bu paylaşımına "Az evvel kendisine ilettim. 'Elbette yapalım' dedi" cevabını verdi.

Youtube'da BabalaTV adlı kanalın sahibi Oğuzhan Uğur'un son programında konuk ettiği HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'na seyirciler tarafından sorulan sorular tepki topladı.

'Babası Kızıltepe JİTEM davası sanıklarından'

Gergerlioğlu'na sorulan soruları eleştiren hukukçu Kerem Altıparmak da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Babala TV'de Gergerlioğlu'na en çok sorulan soru şuydu: 'Kürtler'e ne yapıldı ki?' Bu sorunun sorulacağı en doğru kişilerden biri program sahibi Oğuzhan Uğur'un babası Hasan Atilla Uğur. Kendisi Kızıltepe Jitem davası sanıklarındandı. Sayın Uğur'la yapılacak programda da zor sorular sorulmalı. Kızıltepe'de kaybedilen/katledilen 22 kişinin yakınları, diğer JİTEM mağdurları, insan hakları savunucuları, davanın avukatları JİTEM hakkında sorular sormalı. Böylece Gergerlioğlu'na soru soranlar da aydınlanmış olur" ifadelerini kullandı.

'Kafalarda şüphe kalmasın'

Altıparmak'a sosyal medyadan yanıt veren Oğuzhan Uğur, "Az evvel kendisine ilettim. 'Elbette yapalım' dedi. Siyasilerden hemen sonra konuk alacağım kendisini. Soru soracak arkadaşları sizlerle beraber seçelim hatta. Kafalarda şüphe kalmasın. Teşekkürler" dedi.

Etiketler :