Öfkeli Ev Sahibi Kiracısının Eşyalarını Sokağa Attı

Avcılar'da kiracılarıyla sorun yaşayan bir ev sahibi, kiracısının evi yabancı birine kiralamış olduğunu öğrenince öfkelendi. Evde ne var ne yoksa camdan aşağı attı ve sokak kaldırımı tamamen eşyalarla kaplandı.

Olay, Ambarlı Mahallesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, 4 katlı binanın 4. katındaki daire bir süre önce eşyalı olarak yabancı uyruklu bir kişiye kiralandı.

istanbul-avcilarda-kiracilara-kizan-ev-43252.jpg

EVİNİ ALT KİRACILARA KİRALADIĞINI ÖĞRENİNCE EV SAHİBİ ÇILDIRDI

Ancak, kiracıların evi alt kiracılara kiraladığı ortaya çıkınca ev sahibi kiracıların çıkmasını istedi. Ev sahibi, emlakçı ile birlikte hareket ederek kiracıları daireden çıkardıktan sonra, evdeki kullanılamayacak hale gelen bütün eşyaları elden çıkardı.

istanbul-avcilarda-kiracilara-kizan-ev-43252-8-001.jpg

Buzdolabı, fırın ve çamaşır makinesini hurdacılara satarak diğer tüm eşyaları ise pencereden aşağı attı.

istanbul-avcilarda-kiracilara-kizan-ev-43252-2.jpg

EV SAHİBİ EŞYALARI ATTI, CAMA KİRALIK İLANI ASTI

Mahalle sakinlerinin uyarılarına aldırmayan ev sahibi, eşyaları camdan atıp sonra da cama yeniden kiralık ilanı astı. Ancak, yoldan geçenler ve mahalle sakinleri, ev sahibinin camdan attığı ve kaldırımı tamamen kaplayan eşyaları görüntüleyerek sosyal medya üzerinden Avcılar Belediyesi'ne bildirdi. Bunun üzerine zabıta ve temizlik ekipleri mahalleye sevk edildi.

istanbul-avcilarda-kiracilara-kizan-ev-43252-1.jpg

Komşular, ev sahibinin kiracılarıyla sorun yaşadığını ve kiracıları çıkardıktan sonra kullanılamaz hale gelen eşyaları pencereden aşağı attığını belirtti.

istanbul-avcilarda-kiracilara-kizan-ev-43252-4.jpg

Zabıta amiri, beyaz eşyaları almaya gelen hurdacılardan aldığı telefonla ev sahibi ve emlakçıya ulaştı. Ev sahibine bin 500 lira ceza kesilirken, temizlik işçileri kaldırımdaki eşyaları kamyona yükleyerek götürdü.

istanbul-avcilarda-kiracilara-kizan-ev-43252-8.jpg

istanbul-avcilarda-kiracilara-kizan-ev-43252-7.jpg

Kaynak:DHA