Nevzat Bahtiyar’ın avukatından tepki çeken paylaşım

Nevzat Bahtiyar’ın avukatından tepki çeken paylaşım
Narin Güran cinayeti davasında mahkeme, Nevzat Bahtiyar'a 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Bahtiyar'ın avukatı Ali Eryılmaz, güneş gözlüklü emoji ile tepki çeken bir tweet attı.

Narin Güran cinayeti davasında mahkeme, kararını açıkladı. Davada tutuklu yargılanan 4 sanıktan anne Yüksel, ağabey Enes ve amca Salim Güran’a ağırlaştırılmış müebbet, Nevzat Bahtiyar’a ise 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Nevzat Bahtiyar'a verilen ceza sonrası avukatı Ali Eryılmaz'dan tepki çeken bir paylaşım geldi.

GÜNEŞ GÖZLÜKLÜ PAYLAŞIM

Eryılmaz, X hesabından “Nevzat cinayetten beraat” mesajını güneş gözlüklü bir emojiyle paylaştı.

resim-2024-12-28-234111369.png

Eryılmaz’ın bu paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekti.

Eryılmaz ayrıca, “Adalet yerini buldu. Birlikte başardık. Varlığınız bize güç ve motivasyon verdi” ifadelerini kullanarak bir paylaşım daha yapmıştı.

resim-2024-12-29-000939942.png

POLİS KORUMASI EŞLİĞİNDE SALONA GELMİŞTİ

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin görülen davada, sanık Nevzat Bahtiyar'ın avukatı Ali Eryılmaz, polis koruması eşliğinde duruşma salonuna getirilmişti.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi