Netflix, iki dizisini daha iptal etti

Netflix, iki dizisini daha iptal etti
Geçtiğimiz günlerde, son 10 yılda ilk kez abone kaybı yaşadığı açıklanan Netflix, "Raising Dion" ve "Pretty Smart" dizilerini iptal etti.

Netflix iki dizisini daha iptal etti. 1 Şubat'ta ikinci sezonuyla dönen "Raising Dion", yeni sezonun yayınlanmasından yaklaşık üç ay sonra iptal oldu. 8 Ekim'de 10 bölümlük sezonuyla ekrana gelen komedi dizisi "Pretty Smart" ise ilk sezonunun ardından iptal edildi.

"Raising Dion" dizisinin iptal haberini, dizinin oyuncularından Sammi Haney sosyal medya hesabından duyurdu. 2015'te yayımlanan çizgi romandan ve Dennis Liu imzalı kısa filmden uyarlanan bilim kurgu dizisi "Raising Dion"da Alisha Wainwright, Ja’Siah Young, Haney, Jazmyn Simon, Jason Ritter, Griffin Robert Faulkner, Ali Ahn ve Michael B. Jordan rol alıyor.

"Pretty Smart" dizisinin kadrosunda Emily Osment, Olivia Macklin, Gregg Sulkin, Cinthya Carmon ve Michael Hsu Rosen yer alıyor.

Netflix projelerini iptal ediyor

Geçtiğimiz günlerde, son 10 yılda ilk kez abone kaybı yaşadığı açıklanan Netflix, geliştirme aşamasında olduğu birçok şovunu iptal etti. Bir rapora göre, Netflix’in Orijinal Animasyon için Yaratıcı Liderlik ve Geliştirme Direktörü Phil Rynda da birkaç çalışanıyla birlikte işten çıkarıldı.

Duvar'da yer alan habere göre, platform abone kaybı yaşaması ve hisselerinin değerinin düşmesinin ardından finansal istikrarsızlıkla mücadele etmek için harekete geçti. Bu da geliştirme aşamasında olan birden fazla projenin iptal edilmesi anlamına geliyor.

Netflix son olarak Jeff Smith‘in çizgi romanı 'Bone'un uyarlamasını iptal etti. İptal edilen projelere Roald Dahl’ın "The Twist" filminin animasyon uyarlaması ve Lauren Faust’un "Toil and Trouble" filmi de eklendi. Ayrıca Will Smith‘in başrolünde olduğu filmin devamı olan "Bright 2" de iptal edildi.