Narin'in cansız bedeni Eğertutmaz deresinde bulundu. O derede 3 kez arama yapıldı

Narin'in cansız bedeni bir çuval içinde Eğertutmaz Deresinde bulundu. Dere, Narin'in köyüne 1 kilometre mesafede. Narin'in cansız bedeninin olduğu derede daha önce 3 kez aramaa yapılmıştı.

Halk TV Muhabiri Ferit Demir, Narin'in cansız bedenin bulunması ile ilgili şunları kaydetti: "Kocaköyde herkes sessizdi. Narin'in her gün gittiği bakkal bile, 'ben 15 gündür görmedim' diyordu. 4-5 kayıp saat var. Köyün içinde olduğunu görenler var. Kuzenleri konuşuyordu."

Demir ayrıca "Narin'in bazı akrabaları bu olayı biliyordu ama susuyorlardı. Yalnızca Narin'i alıp götüren değil, bir çok kişi biliyordu ama sustular" dedi.

whatsapp-image-2024-08-29-at-14-19-59.jpeg
Narin'den geriye bu kareler kaldı!

AMCA GÜRAN MI KONUŞTU

Ferit Demir, soruşturma kapsamında amca Salim Güran'ın tutuklandığını belirterek "Acaba o mu konuştu? Çünkü o bölge defalarca aranmıştı" dedi. "Narin, neden öldürüldü?" diyen Demir "Şimdi bu sorunun cevabı aranacak" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-09-08-at-10-44-31.jpeg

VALİ DE OLAY YERİNDE
Demir telefonla bağlandığı Halk TV yayınında "Vali, komutanlık yetkililer orada. Pamuk tarlasının cok yakınında bir derede bulundu bedeni" diye konuştu.

whatsapp-image-2024-09-08-at-11-19-00.jpeg
Bakan Tunç, şüpheli sayısının birden fazla olabileceğine işaret etti.

SON GÖRÜNTÜLERİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, Narin'in kaybolmadan önceki son görüntüleri okulun güvenlik kamerasına yansıdı. 21 Ağustos'ta saat 15.15'i gösteren görüntülerde, Narin'in 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve ardından ayrılıp, tepe yolunu kullanarak evine doğru gittiği anlar yer aldı. Arama çalışmalarında 22 Ağustos'ta Güran ailesinin evine 3 kilometre mesafede, 28 Ağustos'ta ise 2 kilometre mesafede 2 farklı çocuk terliği bulundu. Ancak her iki terliğin de ailesinin beyanıyla Narin Güran'a ait olmadığı belirlendi.

Soruşturma kapsamında Narin Güran'ın ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alındı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede, ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakıldı.

84823027-2588235131447284-2026341767544045568-n.jpg
Amca Salim Güran geçen hafta tutuklandı.

AMCA SALİM GÜRAN TUTUKLANDI
Soruşturma kapsamında bu kez Narin'in amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı Salim Güran gözaltına alındı. Güran'ın aracından alınan DNA örneklerinin, Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleri ile eşleştiği belirlendi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından zırhlı araçla adliyeye sevk edilen Salim Güran, 2 Ağustos günü çıkarıldığı mahkeme tarafından 'Kasten öldürme' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklandı.

whatsapp-image-2024-08-29-at-14-21-10.jpegÇalışmalar kapsamında ayrıca mahalle mezarlığında, özellikle yakın zamanda defnedilenlerin mezarları olmak üzere soruşturma savcısı eşliğinde jandarma tarafından yer altı görüntüleme cihazı ile arama yapıldı. Ancak herhangi bir bulguya rastlanmadı. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri, önceki gün de mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi’nde çalışma yaptı. (DHA)

Kaynak:halktv.com.tr