Narin cinayeti ile ilgili çarpıcı detaylar! Yeni gözaltılar olabilir

Cansız bedeni bulunan sekiz yaşındaki Narin Güran, otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilecek. Otopsinin ardından yeni gözaltıların gelmesi bekleniyor.

Diyarbakır'da günlerden beri kayıp olan sekiz yaşındaki Narin Güran, Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içinde cansız bedeni bulundu. Narin'in arama köpekleri tarafından bulamaması için suyun altına gömüldüğü öğrenildi.

YENİ GÖZALTILAR OLABİLİR

Halk TV'den Ferit Demir, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri bitince Narin'in son yolculuğuna uğurlanacağını açıkladı. Demir, ayrıca otopsi sonucuna göre de gözaltıların olabileceğini söyledi. Narin'in amcası Salim Güran, aracındaki DNA örneklerinin ardından 'kasten adam öldürmeden' tutuklanmıştı.

MEZAR YERİ AÇILMAYA BAŞLADI

Son yolculuğuna uğurlandıktan sonra DHA'nın haberine göre; Narin öldürüldüğü Tavşantepe köyündeki mezarlığa gömülecek.

diyarbakir-narin-guranin-cenazesinin-d-379700-105182.jpg

Mezarlığa getirilen kepçenin mezar açmaya başladığı da öğrenildi.

"GÜNLER ÖNCESİNDE ÖLDÜĞÜNÜN BİLGİSİNE SAHİBİZ"

Halk TV'den Ferit Demir'e konuşan Diyarbakır Barosu Başkan Yardımcısı Mehdi Özdemir, Narin'in cansız bedeninde deforme nedeniyle ilk günden olmasa bile küçük kızın günler öncesinde öldüğü bilgisine sahibi olduklarını söyledi. Narin'in hukuki sürecine de Diyarbakır Barosu olarak dahil olacaklarını söyleyen Özdemir şöyle konuştu:

  • "Yeni gözaltılar bekliyoruz. Önemli ölçüde cenazenin deforme olması ile ilk günden olmasa bile günler öncesinde Narin'in yaşamın yitirdiği noktasında bilgi sahibiyiz.
  • Cenazenin ekiplerin aramasına rağmen bulunamaması nedeniyle profesyonelce bir yaklaşım olduğu konusunda bilgi sahibiyiz
  • Tek kişinin bu olayda dahiliyeti olmadığı izlenimi var."

Kaynak:halktv.com.tr