Narin cinayeti çözüldü. Ferit Demir canlı yayında açıkladı. Her şey gün gibi ortaya çıktı

Ferit Demir Halk TV ekranlarında yayınlanan Serhan Asker'in programına katılarak Narin cinayetine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir tek neden öldürülme nedeni belli değil.

Tüm Türkiye’yi derinden sarsan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Halk TV ekranlarında Serhan Asker’in yayınına katılan Ferit Demir, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Serhan Asker’in Narin cinayetinde düğümün ne zaman çözüleceğini düşündüğünü sorması üzerine Demir, “Aslında düğüm çözüldü” diyerek bomba ifadeler kullandı.

Demir, “O ses kayıtları, telefondaki mesajlar telefondan geri getirilen o kayıtlar Narin’in kaybolduğu o zaman diliminden sonra Salim Güran’ın telefonunda inanılmaz bir trafik var. Bir saniye telefon durmamış. Çok akrabasını aramış. Abisini, kardeşini, yeğenini , kuzenini.” açıklamasında bulundu.

Salim Güran'ın “Narin’in izini nasıl kaybederim, nasıl ortaya çıkarmam?" amacıyla cinayetin izini kaybettirmek için kendisine birçok ortak yaptığını ifade eden Demir, "Aslında cinayetin sırrı çözüldü” söyleminde bulundu. Demir, “Çözülmeyen bir tek nokta var. O da Narin’i neden katlettiği, Narin neye şahit oldu? O var ama onunda en kısa zamanda çözüleceğini düşünüyorum.” ifadelerini kaydetti.

whatsapp-image-2024-09-14-at-13-30-38.jpeg

Kaynak:halktv.com.tr