Müteahhit ve emlakçı arasındaki kavgada silahlar konuştu
Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bir iş yerinin tadilatı nedeniyle çıkan anlaşmazlık, kavgaya dönüştü. Olay, öğleden sonra saat 14.30 sıralarında Kooperatifler Mahallesi, Yaşar Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi.
İddiaya göre, bir iş yerinin tadilatı sırasında müteahhit ile emlakçı arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kontrolden çıkarak taşlı ve silahlı kavgaya dönüştü.
Eğlence mekanına kurşun yağmuru: 'Diyarbakırlı Apo' Zonguldak'ta dehşet saçtı
KAVGA BÜYÜDÜ 3 KİŞİ YARALANDI
Olay anında çıkan silah sesleri mahallede paniğe yol açarken, kavga sırasında Y.Ç., M.S.K. ve V.O. çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere ambulanslarla kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri, olay yerinde detaylı inceleme başlatarak kavganın çıkış nedenini araştırıyor. Görgü tanıkları, kavganın birkaç dakika içinde kontrolden çıktığını ve taş ile silahın kullanıldığı anlarda büyük korku yaşandığını aktardı. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.