Milli Atlet Tutku ve Annesine Saldırdılar!

Milli Atlet Tutku ve Annesine Saldırdılar!
Federasyonun verdiği bilgiye göre, trafikte bir kişi tarafından sözlü ve fiziksel saldırıya uğrayan milli sporcu Tutku Yılmaz ve annesi Aysun Yılmaz'a, hakaret, tehdit içeren ve nefret dolu ifadelerle saldırıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu, Mersin'de milli atlet Tutku Yılmaz ve annesi Aysun Yılmaz'a gerçekleşen saldırıyı kınayan bir açıklama yayınladı. Bu olayın ardından yasal sürecin başlatıldığı ve olayın takipçisi olacakları belirtildi.

Federasyonun açıklamasında, "Bir trafik magandası tarafından Mersin'de darp edilen, milli sporcumuz Tutku Yılmaz ve annesi Aysun Yılmaz'a yapılan içerisinde küfür, hakaret, tehdit ve nefret söylemler bulunan cümleler sarf edilmiş ve fiili taarruza kalkışılmıştır. Milli sporcularımızdan Tutku Yılmaz ve annesi Aysun Yılmaz'a yapılan çirkin saldırı sonucunda yasal süreç başlatılan trafik magandası ile ilgili olayın takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz." ifadeleri yer aldı.

Ayrıca, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'ın, "2024 Paris olimpiyatlarına hazırlanan Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu, milli sporcumuz Tutku Yılmaz ve annesi Aysun Yılmaz'a hareket ederek darp eden, trafik magandasını şiddetle kınıyor, konu hakkında her türlü yasal işlemlerin takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz." mesajı da açıklamada yer buldu.

Kaynak:AA

Etiketler :