'Fuat Oktay gelecek' telaşı: Millet Bahçesi'nin çimlerini yeşile boyadılar

Hafta sonu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay tarafından açılışı yapılan Millet Bahçesi'nin çimlerinin Oktay gelecek diye yeşile boyandığı görüntüler ortaya çıktı.

Turizm ve yerel kalkınma hedefiyle pilot projeler arasında yer alan Yozgat Çekerek Millet Bahçesi'ndeki görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Duyur Haber'in haberine göre; Millet Bahçesi'ndeki kuruyan çimler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılımı nedeniyle yeşile boyandı.

Açılışta ne olmuştu?

Geçen cumartesi Yozgat'ın Çekerek ilçesinde düzenlenen ‘Doğa ve Spor Festivali' etkinliğine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci de katılmıştı.

Çekerek Barajı kenarına yapılan Millet Bahçesi, Yapay Rafting Parkuru, baraj içerinde oluşturulan Lavanta Adasının açılışlarının da gerçekleştirdiği etkinlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci açıklamalarda bulunmuştu.

Bakan Kirişçi buradaki açıklamasında, "Büyük kentlerde ulaşım, hava kirliliği, kentlerdeki çarpık yapılaşma pek çok konu aile içi bir takım problemler bunların hepsi maalesef yaşanmakta ve bunların hafifletilmesi için yine hükümet olarak çalışmalarımız hızla sürmektedir. Ama biz tarımsal üretim adına ormancılıkta ilgili faaliyetlerimiz adına mutlak surette kırsala geri dönüş yapmak zorundayız. Çünkü pandemi öncesinde bunu gösterdi" demişti.

Etiketler :