MHP'li Anamur Belediye Başkanı'na 'talebini ileten' vatandaş MHP'liler tarafından darp edildi mi?

MHP'li Anamur Belediye Başkanı'na 'talebini ileten' vatandaş MHP'liler tarafından darp edildi mi?
Mersin'in Anamur ilçesinde bir vatandaş, MHP'li Belediye Başkanı Hidayet Kılıç'a şikayetlerini dile getirdiği mesaj attığı için MHP'liler tarafından darp edildiğini iddia etti.

Mersin'in Anamur ilçesinde bu yaz yaşanan olayda bir vatandaş, evinin önündeki yolun uzun yıllardır yapılmadığından şikayetçi olduğu için belediye başkanı Hidayet Kılıç'a şikayetlerini dile getiren bir mesaj attı. "Şikayetimi sert şekilde dile getirdim" diyen vatandaş, İstanbul'a döneceği sırada ise hiç beklemediği bir saldırıya maruz kaldığını söyledi.

Anamur'da bulunan özel bir hastanenin önünde, arkasından gelen kişilerce saldırıya uğrayan vatandaş, hastaneye kaldırılırken adli vaka olduğunu belirterek polis ekiplerinin gelmesini istediğini söyledi.

Polislerin yanına geldiği anda "Kamera kaydı yoktur" dediğini aktaran vatandaş, ardından karakola giderek belediye başkanı ve yaşadığı köyün muhtarından şikayetçi olduğunu belirtti. İlçe kaymakamına da gittiğini söyleyen mağdur vatandaş, "Dikişli ve aksayarak gittim yanına ama beni kabul etmedi" diye konuştu.