Metrobüste erkek şiddeti: Senin kafanı koparırım

Metrobüste kadın yolcuya "Benim senin gibi eşim olsa kafasını koparırım" diyen erkek yolcu, "Koparamazsın" yanıtı üzerine tehditler savurmaya devam etti. "Koparırım. Sen kafanı yorma. Ben kafa kopartmaktan yattım. Ben 8 senedir mahkumum" diyen erkek yolcu, salgın nedeniyle hapisten çıktığını söyledi.

Beylikdüzü'nde, erkek yolcu metrobüste yer verme nedeni ile bağırdığı kadına, "Benim senin gibi eşim olsa kafasını koparırım" diyerek tehditler savurdu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

metrobuste-kadina-sok-eden-sozler-6591-dhaphoto2.jpg

'Ben kafa kopartmaktan yattım'

Olay, dün öğle saatlerinde Beylikdüzü Güzelyurt Metrobüs Durağı'nda yaşandı. Erkek yolcu kadına, "Benim senin gibi eşim olsa kafasını koparırım" dedi. Kadının, "Koparamazsın" şeklinde cevap vermesi üzerine tehditlerine devam eden yolcu, "Koparırım. Sen kafanı yorma. Ben kafa kopartmaktan yattım. Ben 8 senedir mahkumum. Pandemi nedeniyle çıktım" dedi. Kavganın uzaması nedeniyle metrobüsteki yolcular araya girdi. Kadına tehditler savuran yolcu ise metrobüsten inerek yoluna devam etti. İki tarafın da polise giderek şikayetçi olmadığı öğrenildi. Yaşananlar ise metrobüsteki başka bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak:DHA