Metrobüs kazasında yaralanan 99 kişinin 80’i taburcu oldu

Avcılar Şükrübey istasyonunda dün iki metrobüs çarpıştı. İstanbul Valiliği kazada 99 kişinin yaralandığını açıklarken, bugün yaralıların 80’inin taburcu olduğu kaydedildi.

Kaza, dün 18.30 sıralarında Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında meydana geldi. Hakimiyetini kaybeden metrobüs şoförü karşı şeritten gelen bir başka metrobüsle çarpıştı. Arkadan gelen iki metrobüs de kaza yapan metrobüslere çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Metrobüs içinde sıkışan iki kişinin itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığı öğrenildi. Yaralanan kişiler ambulanslarla hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle metrobüs seferleri aksarken, uzun metrobüs kuyrukları oluştu. İstanbul Valiliği kazada 99 kişinin yaralandığını bildirdi.

'99 vatandaşımızdan 80'i taburcu oldu'

Sosyal medya hesabından süreci takip ettiklerini belirten İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, 80 yaralının taburcu edildiğini söyledi. Kavuncu, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Avcılar'daki metrobüs kazasında yaralanan 99 vatandaşımızdan 80'i taburcu oldu. İlgili kurumlarla koordineli bir şekilde bilgi paylaşımı ve gerekli noktalarda her türlü desteği sağlama noktasında İl Başkanlığı olarak hazır olduğumuzu ilettik. Bütün İstanbul'a geçmiş olsun.

bugrakavuncu.jpg

Kaynak:halktv.com.tr