Meteoroloji'den Kar Yağışı Uyarısı! Sağanak O Şehirleri Vuracak!

Meteoroloji'den Kar Yağışı Uyarısı! Sağanak O Şehirleri Vuracak!
Meteoroloji hafta sonu hava durumu tahminleri yayınlandı. Yapılan yeni değerlendirmelere göre Marmara dahil birçok bölge için uyarı var. Meteorolojiden kar sağanak ve çığ uyarısı peş peşe geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hafta sonu hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Meteorolojiden yapılan değerlendirmelere göre Yurt genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yüksekleri ve İç Anadolu'nun doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz (Gümüşhane ve Bayburt hariç), Doğu Akdeniz kıyıları, İç Anadolu (Eskişehir haric), Doğu Anadolu'nun doğusu Güney Doğu Anadolu güney ve doğusu ile Antalya'nın doğusu, Bilecik ve Sakarya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.