Mersin’de çatıdan düşen işçi yaşamını yitirdi
Yayınlanma:
Mersin Anamur'da üç katlı bir binanın çatısında çalışan işçi Kemal Tatar, dengesini kaybederek yere düştü ve olay yerinde hayatını kaybetti.
Mersin'in Anamur ilçesinde akşam saatlerinde bir inşaat işçisi, çalıştığı çatıda dengesini yitirerek aşağı yuvarlandı. Yaklaşık 10 metre yükseklikten beton zemine çakılan Kemal Tatar, ağır yaralandı. İlk anda ağır yaralandığı belirtilen Tatar ambulans olay yerine gelene kadar yaşamını yitirdi.
ÇEVREDEKİLER HABER VERDİ, SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNE GELDİ
Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Ancak sağlık görevlileri yaptıkları ilk kontrolde Tatar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.
CENAZE MORGA KALDIRILDI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kemal Tatar'ın cenazesi, savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrasında otopsi işlemleri için morga götürüldü.
Beşiktaşlı taraftarların maden işçileri ve meclis tezahüratı gündem oldu
Polis, olayın nasıl meydana geldiğini araştırmak için soruşturma başlattı.
