Meral Akşener HalkTV Canlı Yayınında... "Zincir market sahipleri terörist oldu sırada tüketici var"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, HalkTV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş'ın sorularını Liderler Özel programında HalkTV Canlı yayınında cevaplıyor...

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, HalkTV Liderler Özel Canlı Yayınında Suat Toktaş'ın sorusu üzerine Erdoğan'ı eleştirerek, "Zincir market sahipleri terörist oldu sırada tüketici var" dedi.

"Bu ülkede Sayın Erdoğan bu sistemle işbaşında kaldığı süre içerisinde, 'Her canlı ölümü tadacaktır' var ya mezarlıkların başında, herkes bir defa terörist olmayı tadacaktır" diyen Akşener, 31 Mart seçimleri öncesi halde çalışan aracıların ve pazarcıların 'terörist' ilan edilerek tanzim satış noktaları açıldığını ifade etti.

Denizli'de kendisinin bu durumu eleştirerek 'merhaba teröristler' demesi üzerine Erdoğan'ın da 'seni hapse attıracağım' dediğini hatırlatan Akşener, "Arkasından zaman geçti üreticiler 'terörist' durumuna geçti... Bugün zincir market sahipleri 'terörist' olmuş oldu. Sırada, yarın kim olacak, tüketici olacak" dedi.

Akşener sözlerine ise şöyle devam etti:

"Bakın bu ne biliyor musunuz? Bu kendi beceriksizliğinizi birilerine fatura etmeniz demektir. Ama, vatandaş bu defa bunu yemiyor, yemeyecek. Çünkü çare olmuyor"

Bu söyleşi de Akşener, Cumhurbaşkanlığı Adaylığına yönelik açıklamalarda da bulundu. Bu açıklamaların ayrıntıların açıklamalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: