Melih Bulu'nun ardından onlar da küme düştü

Melih Bulu'nun ardından onlar da küme düştü
Prof. Dr. Melih Bulu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu CİMER'e şikayet ettiğini iddia eden Ufuk Akçekaya'nın başkanı olduğu Tokatspor, Bölgesel Amatör Lig'e düştü.

Tokatspor, TFF’nin kararın ardından 51’nci yılında Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele edecek.

Yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle iptal edilen 2’inci, 3’üncü ve alt ligler için alınan kararı açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Çarşamba günü Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde 2’inci, 3’üncü ve alt ligler için bir toplantı gerçekleştirdi.

10 Temmuz 2021'de alınan karara göre ''TFF 3. Lig 1. Grup’ta Tokatspor A.Ş. ve Manisaspor takımları matematiksel olarak küme düşmüşlerdir'' denildi.

Melih Bulu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardı

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasının ardından ilk ziyaretlerden birini Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya gerçekleştirmişti. Akçekaya, Bulu'ya Tokat'ın plaka kodu olan 60 numaralı formayı hediye etmişti. 

''İmamoğlu'nu ben şikayet ettim''

Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya, Fatih Sultan Mehmet türbesi ziyaretinde ellerini arkadan bağladığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu CİMER'e kendisinin şikayet ettiği iddiası ile gündeme geldi. İmamoğlu hakkında inceleme başlatılmasına neden olan şikayeti Akçekaya'nın yapmadığı ise CİMER Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Evren Başar ise "Bu kişinin CİMER kayıtlarında böylesi bir başvurusu söz konusu değildir" demişti.