Manisa'da vahşet! Yavru kedileri öldüren vicdansız tutuklandı...

Manisa'dan gelen görüntüler infial yarattı. Bahçesindeki yavru kedileri sopayla vurarak öldüren Muzaffer Şen, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa’nın Salihli ilçesinde M.Ş. (55), oturduğu evin bahçesinde bulunan 3 yavru kediyi fırça sapı ile vurarak öldürdü. M.Ş.’nin eziyet ederek kedileri katlettiği o anlar, bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı. Şikayet üzerine şüpheli gözaltına alındı.

92824-1.jpg

Olay, Sağlık Mahallesi Kurudere Caddesinde bulunan bir evin bahçesinde meydana geldi. M.Ş., evinin arka bahçesinde bulunan yavru kedilere fırça sapı ile saldırdı. Kaçmaya çalışan kedilere M.Ş., acımasızca art arda darbeler indirdi. Çevrede oturanların duruma tepki göstermesine rağmen M.Ş., kedilere eziyet etmeyi sürdürdü.

92824.jpg

Yavru kediler bir süre sonra aldıkları darbelerle öldü. Yaşanan olayı cep telefonları ile kayıt altına alan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Şikâyet üzerine adrese gelen polis ekipleri M.Ş.’yi gözaltına aldı. M.Ş.'nin, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezavine gönderildi.

Kaynak:DHA