Manisa'da 12 gündür kayıp olarak aranan kadın ormanda ölü bulundu

Manisa'da 12 gündür kayıp olarak aranan kadın ormanda ölü bulundu
26 Eylül’de Manisa Alaşehir'de kaybolan 21 yaşındaki Pelin Karaca’dan acı haber geldi. Yapılan kayıp ihbarı sonrası harekete geçen Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, genç kızın Uşak'ta bir ormanlık alanda cansız bedenine ulaştı.

Ülkede yaşanan kadın cinayetlerine her geçen gün bir yenisi daha eklenirken, bir acı haberde Manisa'dan geldi. 26 Eylül’de Manisa Alaşehir'de kaybolan 21 yaşındaki Pelin Karaca’nın yapılan incelemeler sonucunda erkek arkadaşı tarafından ormanlık alanda öldürüldüğü tespit edildi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 12 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Pelin Karaca, Uşak'ın Eşme ilçesindeki ormanlık alanda ölü bulundu.Ekiplerin 12 gündür süren çalışmaları sonucu Karaca'nın cansız bedeni, Uşak'ın Eşme ilçesine bağlı Alahabalı Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda bulundu.

ÖZEL EKİP KURULDU

Ekipler, olayın aydınlatılması için özel bir ekip kurdu ve ilçede çok sayıda kişinin ifadesine başvurdu. Yapılan incelemeler sonucunda, Pelin Karaca’nın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ali isimli şahıs gözaltına alındı.

ERKEK ARKADAŞI CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Çapraz sorguya alınan şüpheli, cinayeti itiraf etti. Ali isimli şüpheli, Pelin Karaca’yı öldürdüğünü ve cesedini Alaşehir-Eşme karayolu üzerinde bir bölgeye gömdüğünü itiraf etti. Cinayetle ilgili soruşturma tüm detaylarıyla devam ederken, şüpheli Ali'nın sorgusu sürüyor.

Kaynak:AA