Kuzey Irak'ta 11 terörist etkisiz hale getirildi

Kuzey Irak'ta 11 terörist etkisiz hale getirildi
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak Kuzeyi Avaşin-Basyan bölgesinde ve Erzincan Refahiye kırsalında düzenlenen hava harekatında 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Kuzey Irak'ta düzenlenen hava harekatı kapsamına 11 terörist etkisiz hale getirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) konuya ilişkin açıklama yaptı.

TSK AÇIKLAMA YAPTI

Açıklamada, keşif ve gözetleme vasıtaları ile operasyon yapan birliklere ve hudut hattındaki karakol/üs bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik 27 Aralık 2017 tarihinde hava harekatı düzenlendiği bildirildi.

11 SİLAHLI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Açıklamada, Irak Kuzeyi Avaşin-Basyan bölgesinde 6 ve Erzincan Refahiye kırsalında 5 olmak üzere toplam 11 silahlı teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

BARINAK VE SIĞINAKLARI TAHRİP EDİLDİ

Harekat kapsamında bölücü terör örgütü tarafından kullanılan mağara, barınak ve sığınakların da tahrip edildiği kaydedildi.

Öte yandan açıklamada, harekata katılan uçakların emniyetle üslerine döndüğü bilgisi de yer aldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)