Kurbanların ve katilin fotoğrafı yayınlandı

İstanbul Fatih ilçesinde Semih Çelik (19) adlı şahıs, aynı gün içinde yarım saat arayla iki genç kadını vahşice katletti. Katil, kadınları katlettikten sonra surlardan atlayarak intihar etti. Katledilen genç kadının ve katilin fotoğtrafları ortaya çıktı.

Türkiye'de kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Kadın cinayetinde adres bu kez İstanbul'un Fatih ilçesi oldu.

19 yaşındaki Semih Çelik, eski ve yeni sevgilisi olduğu iddia edilen iki kadını vahşice katlettikten sonra Fatih ilçesindeki surlardan atlayarak intihar etti.

0b034bf2-1b4e-47fb-9136-b69cec6d9858.jpg
İkbal Uzunel ve annesi

KAN DONDURTAN DETAYLAR

Cinayette dehşete düşüren detaylara Halktv.com.tr ulaştı. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgilere göre Semih Çelik başını keserek katlettiği İkbal Uzuner'i altı parçaya böldüğü ortaya çıktı.

Olaya ilişkin araştırma başlatan polis olayla ilgili dehşet bilgilere ulaştı. Çelik'in 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i öldürdü. Olay yerinden kaçan Semih Çelik daha sonra Fatih'e geldi. Burada da tartıştığı İkbal Uzuner isimli kadının başını kesti.

SURLARDAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

İki kadını vahşice katleden katil Semih Çelik, olaydan sonra surlardan atlayarak intihar etti. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

KATİLİN VE KIZIN FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Kan donduran cinayeti işleyen katil Semih Çelik'in ve öldürülen kızın fotoğrafları ortaya çıktı.

semih-celik.png
Katil Semih Çelik
adsiz-tasarim-13.png
İkbal Uzunel

Kaynak:Haber Merkezi