Küçük kız çocuğu Halk TV canlı yayınında kurtarıldı

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Halk TV muhabiri Mevsim Uysal, Seda Selek'in 'Haber Masası' programında bölgeden son durumu aktardı. Canlı yayın sırasında küçük bir kız çocuğunun selde mahsur kaldığı anlar kameralara yansıdı.

Kastamonu'da selin vurduğu Bozkurt ilçesinde tahliye çalışmaları sürüyor. Şu ana kadar 6 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinde birçok kişi evlerinde mahsur kaldı. Arama kurtarma ekiplerinin yoğun çalışmalar sürdürdüğü bölgede son gelişmeleri Halk TV muhabiri Mevsim Uysal bölgeden canlı aktardı.

Seda Selek'in sunduğu 'Haber Masası' programına bağlanan ve son durumu canlı yayında anlatan muhabir Mevsim Uysal gelişmeleri aktardığı sırada selden dolayı kaldığı binada mahsur kalan küçük kız çocuğunun kurtarıldığı anlar kameralara yansıdı.

Canlı yayında Seda Selek'in, "Bir kız çocuğu görmüştük az önce, sen o manzarayı olayı anlatır mısın? Kayıp mıydı, mahsur mu kalmıştı ne olmuştu" sorusu üzerine, muhabir Mevsim Uysal yaşananları anlattı. Halk TV muhabiri o anları şöyle anlattı;

"Küçük kız çocuğu mahsur kalmıştı, ailesi ebeveynleri buradaki kurtarma ekiplerinden rica etti daha doğrusu feryat etmişti. Kurtarma ekipleri sayesinde o kız çocuğu mahsur kaldığı evden kurtarıldı ki hala daha ekipler, UMKE olsun, AFAD olsun, kurtarma ekipleri olsun  çalışmalarına devam ediyor. Yayına başlamadan önce de ağır yaralı bir vatandaşımız o enkazın altından çıkarılmıştı. Burada bir yaşam savaşı veriliyor" dedi.

 

Etiketler :