Korhan Berzeg'in Eşinden Yürek Yakan Paylaşım

Korhan Berzeg'in Eşinden Yürek Yakan Paylaşım
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, geçen yıl haziran ayında sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg'e ait eşyalar bulundu. Arama çalışmaları tekrar başlarken Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise yürekleri yaktı.

Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı kırsal Armutlu Mahallesi’nde, bundan tam 313 gün önce yürüyüş yapmak için köpeği Tina ile birlikte evinden ayrılan Ekonomist 83 yaşındaki Korhan Berzeg’den bir daha haber alınamamıştı.

Korhan Berzeg olayında flaş gelişme yaşandı. Armutlu Mahallesi'ne komşu mahalle Gelgeç'te bulunan dere yatağında Berzeg'e ait olduğu düşünülen kimlik, kredi kartı, kıyafet ve kemik parçaları bulundu.

Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı. Korhan Berzeg’in İngiltere’de yaşayan kızı Nisa Berzeg’in Türkiye’ye dönmek üzere bu sabah yola çıktığı öğrenildi.

korhan-berzeg2.jpg

EŞİNİN PAYLAŞIMI YÜREK YAKTI

Korhan Berzeg'in İngiliz eşi Angela Berzeg ise 313 günden bu yana arama çalışmalarını yakından takip etti. Angela Berzeg'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım yürek yaktı.

Berzeg "Kocam kaybolalı 300 günden fazla oldu. Hala iyi haberler bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

korhan-berzeg.webp