Konserleri yasaklanan Grup Yorum için sanatçılar canlı internet konseri verecek

Konserleri yasaklanan Grup Yorum için sanatçılar canlı internet konseri verecek
Son yıllarda konserleri yasaklanan Grup Yorum için sanatçılar, 11 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'da canlı internet konseri veriyor.

İki üyesinin "Tutuklu üyelerimiz serbest bırakılsın" ve "Konserlerimiz yasaklanmasın" gibi taleplerle başlattıkları ölüm orucu eyleminde 300'lü günlerde olduğu Grup Yorum için Sanata Özgürlük ismiyle 11 Nisan'da canlı internet konseri verecek.

Sanat Meclisi'nin konsere ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Sanatçılar, avukatlar, gazeteciler, “Beni virüs değil sizin düzeniniz öldürür” diyen emekçiler korkuyla susturulmak istenmektedir.

Bütün engellemelere ve yasaklara rağmen işte buradayız! Sanatın yakıcı ve yıkıcı gücü karşısında hiç bir güç duramaz. Daha önce defalarca yasaklanan “SANATA ÖZGÜRLÜK” konserimizi 11 Nisan 2020 Cumartesi günü saat 20.00 da internet üzerinden canlı olarak yayınlayacağız. Buradan bir kez daha sesleniyoruz. Grup Yorum'un haklı ve meşru talepleri bizim de taleplerimizdir. Halkımızı Grup Yorum'a ses olmaya, Grup Yorum'u yaşatmaya çağırıyoruz. 11 Nisan cumartesi günü saat 20.00 da Grup Yorum için söylüyoruz!

grupyorumkonser.jpg

Etiketler :