Köfteci Yusuf'tan yeni açıklama: Siyasi ilişkilerim olsa...

Köftelerinde domuz eti kullandığı ortaya çıkan Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş videolu açıklama yayınladı. Köfteci Yusuf'un "Siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar. Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı" ifadeleri dikkat çekti.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yaptığı denetimlerde, Köfteci Yusuf’un Ankara’daki iki şubesinde alınan numunelerde domuz eti tespit edildiği iddiası gündemdeki yerini koruyor.

Olay sonrasında kamera karşısına geçen Köfteci Yusuf, yayınladığı videoda çarpıcı açıklamalar yaptı.

'SİYASİ BAĞLANTILARIM OLSA...'

Yusuf Akkaş'ın “Bu ülkede yabancı bir firma olsam veya siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar. Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı...” ifadeleri dikkat çekti.

Köfteci Yusuf daha önce yaptığı açıklamada da "Başıma ne getirildiğini bilemiyorum. Yanımda çalışan 12 bin kişinin yüzünü kara çıkartmayacağım. 700’ü aşkın gıda mühendisi ve veteriner de var bünyemizde. Ben garip bir kuşum. Bize bir kumpas kuruldu. Kötüler iyilerden daha zeki iyiler her zaman kazanır" demişti.

Öte yandan, Köfteci Yusuf şubelerinde dolup taşan müşterilerden eser kalmadı. Ürünlerinde domuz eti kullandığının tespit edilmesiyle birlikte şubelerin boş kaldığı görüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:halktv.com.tr