Kısmetse Olur'un Eslem'ine Saldırı: 'Kafama Çakı Soktular'

Kısmetse Olur'un Eslem'ine Saldırı: 'Kafama Çakı Soktular'
Dün akşam bir kafede üç kadının saldırısına uğrayan Kısmetse Olur programının fenomen yarışmacılarından Eslem Sena Nur, kanlar içinde hastaneye kaldırıldı.

Yüzünde ve kafasında yaralar oluşan Nur'un durumu, bir arkadaşı tarafından hastanedeki görüntüleri paylaşılarak duyuruldu. Nur'un arkadaşı, "Üç kız Eslem'e saldırdı, ortada hiçbir sebep yokken. Alnına dikiş atıldı, her tarafı kan içinde. Merdivenden aşağı ittiler" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Eslem Sena Nur ise Instagram hesabından yayınladığı bir videoyla yaşadığı olayı anlattı. Kız arkadaşıyla mekanda olduklarını ve taksi çağırmak için dışarı çıktıklarını belirten Nur, lavaboya gittiği sırada arkasından üç kızın geldiğini ve saldırıya geçtiklerini ifade etti. Birinin elinde çakı olduğunu belirten Nur, dayak yediğini ve kafasına çakı sokulduğunu söyledi. Sonrasında merdivenden atıldığını ve kafasında 12 dikiş bulunduğunu dile getirdi. Nur, olayın bir kumpas olduğunu düşündüğünü belirtirken, şu an karakolda ifadesinin alındığını söyledi.