Kılıçdaroğlu’na yapılan saygısızlığa Akşener'den tepki

Çorum'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir kadının beklenmedik tepkisiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu'nun, "Nasılsınız, iyi misiniz?" sorusuna “Çocuklarıma dokunma” diyerek yanıt veren kadın, CHP Lideri’nin arkasından da "Haydi yürü, yürü" diye bağırdı.

Kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla istişare yapmak ve incelemelerde bulunmak üzere Çorum'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gün içinde Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek iş insanlarıyla buluşmuş ve daha sonrasında ise STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelmişti.

Kılıçdaroğlu, temaslarının ardından ise sokakta gezdiği sırada yanında çocukları da bulunan bir vatandaşa selam vererek yaklaştı.

Ancak CHP Lideri’nin "Nasılsınız, iyi misiniz?" diyerek hatır sorduğu kadın, hiç beklenmeyen bir tepki vererek yanına yaklaşılmasına izin vermedi.

Sorduğu soruya "Sağ ol, çocuğuma dokunma" diye yanıt alan Kılıçdaroğlu, bu tepki karşısında geri döndü.

Kadının daha sonrasında Kılıçdaroğlu'nun arkasından "Hadi yürü, yürü" diye bağırması sosyal medyada tepki toplarken CHP Lideri’nin saygılı ve sakin tavrını koruması ise beğeni topladı.

Meral Akşener'den tepki

Kılıçdaroğlu'nun Çorum'da maruz kaldığı bu saygısızlığa sessiz kalmayan İYİ Parti Lideri Meral Akşener sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Akşender; "İçim acıdı, canım yandı. 
Biz bu değiliz. Biz alçakgönüllü, kocaman yürekli, asil bir milletiz. 
Nefret tohumları ekmeye çalışanlara inat; sevgiden, güzellikten ve iyilikten vazgeçmeden, kardeşliği yeniden tesis edeceğiz"
ifadelerini kullandı.