Kılıçdaroğlu: Erdoğan sonunda neden seçimden kaçtığını söylemişsin, bize sökmez

Kılıçdaroğlu: Erdoğan sonunda neden seçimden kaçtığını söylemişsin, bize sökmez
Kanal İstanbul temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun, "Hiçbir şirketin Kanal İstanbul ihalesine girmemesini belirterek 'parasını ödemeyeceğiz' ifadelerine "Söke söke bu parayı uluslararası tahkim yoluyla sizden alırlar" diye yanıt verdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bize sökmez Erdoğan. Ben haram yemedim, gemilerim yok, suç örgütleri beni tanımaz, rehin alamaz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü Temel Atma Töreni'nde konuştu

Erdoğan, “Yatırımcıları tehdit ediyorlar. Şu hale bak ya… ‘Biz geliyoruz, geldiğimizde bilesiniz ki size ödeme yapmayacağız.’ Sizin elinizden yatırımları alacağız. Siz nasıl devlet yönetimine talipsiniz ya. Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla da alırlar. Bunları öğren" dedi. 

Kılıçdaroğlu'ndan yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan sonunda neden seçimden kaçtığını söylemişsin, iktidarı kaybedeceğini biliyorsun. Yabancılara da “Türkiye’den paranızı söke söke alırsınız” demişsin. Bize sökmez Erdoğan. Ben haram yemedim, gemilerim yok, suç örgütleri beni tanımaz, rehin alamaz. Ben benim, sen de sen…" dedi.