Kılıçdaroğlu: Demokrasi Kazansın

Kılıçdaroğlu: Demokrasi Kazansın
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlere ilişkin sosyal paylaşım sitesinde mesaj yayınladı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin barış ve huzur içinde geçmesi temennisinde bulunarak, "Birilerinin dediği...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlere ilişkin sosyal paylaşım sitesinde mesaj yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin barış ve huzur içinde geçmesi temennisinde bulunarak, "Birilerinin dediği gibi savaş değil; çok önemli ama bugün sadece seçim yapıyoruz. Unutmayalım sadece seçim yapıyoruz. Gerginlikten, şiddetten uzak, huzur içinde bir seçim yapalım, ülkemiz kazansın, demokrasimiz kazansın" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlere ilişkin sosyal paylaşım sitesinden yayınladığı mesajında, "Birinci sınıf demokrasisi, büyüyen ekonomisi ve hakça bölüşüm düzeni ile yaşanacak bir Türkiye için haydi sandığa. Hayırlı olsun. Birilerinin dediği gibi savaş değil; çok önemli ama bugün sadece seçim yapıyoruz. Unutmayalım sadece seçim yapıyoruz. Gerginlikten, şiddetten uzak, huzur içinde bir seçim yapalım, ülkemiz kazansın, demokrasimiz kazansın" ifadelerini kullandı.