Kaymakamlık Ve Okullara 585 İşçi Alınacak, KPSS Şartı Yok

Kaymakamlık Ve Okullara 585 İşçi Alınacak, KPSS Şartı Yok
İŞKUR resmi sitesinde yer alan duyuruya göre, TYP kapsamında işçi alımı yapılacak. Peki TYP başvuruları nereden yapılacak? Hangi illerden TYP başvuruları yapılabilecek? İşte o detaylar...

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden yapılan bir son dakika açıklamasına göre, TYP (Toplum Yararına Programlar) işçi alımı yapılacak. İŞKUR üzerindeki işe alım duyurularında , TYP işçi alımının kaymakamlık ve okullara yapılacağı görülüyor. Peki TYP başvuruları nereden yapılacak? Hangi illerden TYP başvuruları yapılabilecek?

TYP işçi alımı Antalya, Adıyaman, Bolu, İstanbul, Karaman, Bayburt, Bitlis, Manisa,Giresun, illerine yapılacak. Diğer iller için de önümüzdeki günlerde işçi alımı ilanları gelecek. TYP işçi alımı Antalya, Adıyaman, Bolu, İstanbul, Karaman, Bayburt, Bitlis, Manisa,Giresun, illerine yapılacak. Diğer iller için de önümüzdeki günlerde işçi alımı ilanları gelecek.

89fffc1a-q9x8famfxct2bsg93hfdkr.jpg

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

TYP personel alımı ilanlarına başvurular internet üzerinden başladı. TYP personel alımına başvuru yapacak vatandaşlar, İŞKUR resmi sitesi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek.

İŞTE İŞKUR ÜZERİNDEN TYP PERSONEL İLANLARI

Kaymakamlık ve okullara 585 işçi alımı yapılacak! KPSS şartı yok - Resim : 3

Kaymakamlık ve okullara 585 işçi alımı yapılacak! KPSS şartı yok - Resim : 4

Kaymakamlık ve okullara 585 işçi alımı yapılacak! KPSS şartı yok - Resim : 5