Karısını Aldattı, Casusların Eline Düştü: İbretlik Olay

Karısını Aldattı, Casusların Eline Düştü: İbretlik Olay
Karısını aldatan koca, tüm parasını dolandırıcılara kaptırdı. Kendisi karısını aldattığı için karısını aldattığı kadının da kendisini aldattığını düşünen Kerim, sözde casusların eline düştü.

Evli bir adam gönlünü başka bir kadına kaptırdı. Karısını aldatan adam, karısını aldattığı kadının da kendisini aldattığını sandı.

Karısını aldatan Kerim isimli erkek, "kişi kendinden bilir işi" sözünün gerçekliğini ispat etmek istercesine sevgilisinin peşine düştü.

Sevgilisinin kendisini birden terk etmesi zoruna giden Kerim, yasak aşk yaşadığı kadının telefonundaki fotoğraflara ve konuşmalara erişmek istedi.

İnternette kendilerini "casus" olarak tanıtan kişilere ulaşan Kerim, 30 bin lirasını kaptırdı.

Kerim yaşadıklarını Show Haber’e şu sözlerle anlattı:

“Beni terk edince aldatıldığımdan şüphelendim onun yüzünden böyle dolandırıldık. Hareketlerinden şüphelendim. Bir anda beni her yerden engelleyip sildi, gitti. Bulacağım neyin ne olduğunu çözeceğim diyordum yani içimden. Bir sayfaya denk geldim. Telefonları böyle takibe alma yani içeriğini öğrenme… Ben de onlara inandım, kandım dolandırıldık açıkçası yani… Her şeyini göndereceğiz dediler size umutla bekledim. Belki dedim bir şeyler yakalarım sebep sordum, söylemedi bana… WhatsApp ondan sonra normal telefonun içinde ne olursa yani her şeyi göstereceğiz dediler. Her şeyi yapacağız dediler. Aşık oldum galiba… İçimde bir şeyler vardı yani… Telefon numarası yeter dediler bana, başka bir şey de istemediler ve biz halledeceğiz, size teslim edeceğiz dediler. Ondan sonra baktım sürekli para para falan isteyince…

Başa çıkamadım. Ben de gittim, Cumhuriyet savcılığına başvurdum. Yani devletimiz polisimiz bunları yakalasın. Hem paramı istiyorum artık daha eşimden başkasına bakmam yani bakmayacağım da bu da bana ders oldu asla aldatmam.”