Karamollaoğlu'ndan Asiltürk'e: Haddinden fazla ısrarı isabetli bulmam

Karamollaoğlu'ndan Asiltürk'e: Haddinden fazla ısrarı isabetli bulmam
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün kendisini 'Milli Görüş Hareketi Lideri' olarak tanımlamasına ilişkin konuştu. Karamollaoğlu, "Haddinden fazla ısrarı isabetli bulmam" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün 'Milli Görüş Hareketi Lideri' sıfatını kullanmasına ilişkin tepki gösterdi.

'Haddinden fazla ısrarı isabetli bulmam' 

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Temel Karamollaoğlu, Oğuzhan Asiltürk'ün açıklamaları üzerine konuştu. Asiltürk'ün açıklamalarına 'Milli Görüş Hareketi Lideri' imzasını atmasına tepki gösteren Karamollaoğlu, 'Haddinden fazla ısrarı isabetli bulmam' dedi.

Karamollaoğlu şöyle konuştu:

"Liderlik bir makam değil bir sıfattır. Oğuzhan Bey bizim Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız. Ben de Saadet Partisi’nin genel başkanı olarak görev yapıyorum şu anda. Ha, liderlik bana göre yerine göre abiliktir, dostluktur. Bundan dolayı bir insan herkesi lider olarak kabul edebilir. Çünkü makam olmadığı için bir yaklaşım tarzı, bir sıfat. Siz bunu herkese verebilirsiniz. Oğuzhan Beyi insanlar lider olarak benimserler, kimsenin de itirazı olmaz ama bu makam değil ki."