Kanser hastasının yürek yakan sonu

Antalya’da ilik nakli geçirmiş kanser hastası Ünal Emin Paktaş, hastaneden taburcu olduktan sonra park halindeki otomobilinde ölü bulundu.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, kanser tedavisi gören 71 yaşındaki Ünal Emin Paktaş, 30 Ağustos günü taburcu olduğu hastanenin karşısında park halindeki otomobilinde ölü bulundu.

30 Ağustos saat 12:30 sıralarında Yıldız Mahallesi Çakırlar Caddesi’nde meydana gelen olayda, Muğla Fethiye’den sık sık Antalya’ya tedavi için gelen Paktaş, özel hastaneden taburcu edildikten sonra otomobilinde dinlenmek üzere kalmayı tercih etti. Ancak, Paktaş’ın arka koltukta hareketsiz yattığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Paktaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

DAHA ÖNCE İLİK NAKLİ OLMUŞ

Polis ekipleri, otomobil ve çevresinde güvenlik şeridi çekti. Olay yeri ve savcılık incelemelerinin ardından Paktaş’ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri Paktaş'ın eşine ulaşarak durumu haber verdi. Ünal Emin Paktaş'ın daha önce tedavisi kapsamında ilik nakli olduğu da öğrenildi.

antalya-kanser-hastasi-taburcu-oldugu-h-369167-102042.jpg

antalya-kanser-hastasi-taburcu-oldugu-h-369168-102042.jpg