Kanala düşen araçta boğulan çift ve 2 çocukları toprağa verildi

Kanala düşen araçta boğulan çift ve 2 çocukları toprağa verildi
Kilis'te, sürücüsünün kontrolünden çıkarak sulama kanalına uçan araçta hayatını kaybeden çift ve 2 kızları son yolculuklarına uğurlandı.

Kilis'in Elbeyli ilçesinde çiftçilik yapan 51 yaşındaki Tuncay Güngör'ün eşi, çocukları ve komşuları ile dün kent merkezine giderken kullandığı hafif ticari araç, bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak yol kenarındaki salama kanalına uçtu.

kanala-dusen-aracta-bogulan-cift-ve-2-cocuklari-topraga-verildi-9833-dhaphoto5.jpg

Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen ekipler tarafından sudan çıkarılan araçtaki Tuncay Güngör, eşi 43 yaşındaki Hedik, kızları 20 yaşındaki Dilan ve 9 yaşındaki Suna Nur Güngör'ün boğularak yaşamını yitirdiği belirlendi. Sudan çıkarılan, 44 yaşındaki Zekiye Algan, 21 yaşındaki Gülistan Akbaş ve 1 yaşındaki İbrahim Akbaş ise ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

kanala-dusen-aracta-bogulan-cift-ve-2-cocuklari-topraga-verildi-9833-dhaphoto1.jpg

Kazada yaşamını yitiren Tuncay Güngör, eşi ve 2 kızının cenazeleri adli tıp morgunda yapılan otopsilerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Güngör ailesinin 4 ferdi için ikindi vakti Asri Mezarlık içerisinde bulunan Alaaddini Osmani Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Kılınan namazın ardından Güngör çifti ile 2 kızları, gözyaşları arasında yan yana mezarlara defnedildi.

kanala-dusen-aracta-bogulan-cift-ve-2-cocuklari-topraga-verildi-9833-dhaphoto2-1.jpg

Kazada yaralı halde hastaneye kaldırılan Gülistan Akbaş, 1 yaşındaki oğlu İbrahim Akbaş ve Zekeriya Algan'ın ise tedavilerinin tamamlanarak taburcu edildiği öğrenildi.

Kaynak:DHA

Etiketler :