Kan Donduran Olayda Anne ve Oğul Yaşamını Yitirmişti: Küçük Kızdan da Acı Haber Geldi!

Kan Donduran Olayda Anne ve Oğul Yaşamını Yitirmişti: Küçük Kızdan da Acı Haber Geldi!
Mardin'de geçtiğimiz 6 Mart tarihinde meydana gelen trajik olayda 4. kattan düşen anne ve oğlu hayatını kaybetmiş, ağır yaralı olan küçük kız ise tedavi altına alınmıştı. Tüm çabalara rağmen küçük kız da kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 6 Mart tarihinde bir binanın 4. katından düşen anne ve oğlunun ardından, ağır yaralanan küçük kız da hayatını kaybetti. Bu trajik olayda üç aile ferdi hayatını kaybetmiş oldu.

6 Mart tarihinde, Atatürk Mahallesi'nde bir binanın 4. katından anne S.A. ve oğlu H.R.A. (5) düşerek hayatını kaybetti. Aynı kazada, küçük kız E.A. da ağır yaralanarak Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen küçük kız E.A. da hayatını kaybetti. Ailenin üç ferdi de bu trajik olayda hayatını kaybetmiş oldu.

NE OLMUŞTU?

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 6 Mart'ta anne S.A. (33) ile çocukları H.R.A (5) ve E.A'nın (7), Atatürk Mahallesi'ndeki bir binanın 4. katından düştüğü ihbarı üzerine, olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri gönderilmiş, ağır yaralanan anne S.A. ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne, iki çocuğu da ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılmıştı.

Anne ve oğlu H.R.A. müdahaleye rağmen kurtarılamamış, kızı E.A. ise özel hastanedeki ilk müdahalenin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Kaynak:AA

Etiketler :