Kağıthane, Bağcılar ve Esenyurt'tan Sonra Şimdi de Pendik! İstanbul'un Ortasında Gece Yarısı Silahlı Mahalle Baskını...

Kağıthane ve Bağcılar'da peş peşe meydana gelen silahlı şiddet tablosu Pendik'te de ortaya çıktı. Silahlı kişiler gece yarısı mahalleyi bastı.

İstanbul'daki şiddet olaylarının önü alınamıyor. Daha 2 gün önce İstanbul Kağıthane'de düzenlenen uyuşturucu operasyonu sırasında şüpheliler ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. Şüphelilerin açtığı ateş sonucu 2 polis memuru ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan polis memurlarından Hakan Telli yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Çatışmada 1'i ölü, 1'i de yaralı olmak üzere 5 şüpheli ele geçirildi.

Dün de İstanbul Bağcılar'da bir site girişine otomobille gelen şüpheliler, başka bir otomobilde bulunanlara uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Olay, saat 00.10 sıralarında Bağlar Mahallesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan bir site girişine otomobille gelen şüpheliler, başka bir otomobilde bulunanlara uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırganların kimliği öğrenilemezken uzun namlulu silahlardan çıkan mermiler Burak Y., Ali Y. ve İbrahim K.'ye isabet etti.

Organize suç örgütlerinin şiddet eylemlerindeki artışı ürkütücü boyutlara ulaştı. Peş peşe Kağıthane ve Bağcılar'da meydana gelen şiddet tablosu Pendik'te de ortaya çıktı. Mahalleyi basan bir grup genç silahla ateş açtı. Şahıslar daha sonra plakalarını söktükleri araçlarıyla olay yerinden uzaklaştı.

pendik2.jpg

Suç örgütleri sokaklarda cirit atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir polis memuru uyuşturucu çetesi Anacurlar tarafından şehit edilmişti. Yaşanan korkunç olayın üzerinden 48 saat geçmeden bu kez Bağcılar'da bir site girişine gelen şüpheliler uzun namlulu silahlarını konuşturmuştu. Olayda ikisi ağır üç kişi yaralanmıştı.

pendik1.jpg

Sokakların güvenliliği üzerine endişeler her yeni olayda artmaya devam ederken, başı boş gruplar kendisini bu kez Pendik'te gösterdi.

pendik.jpg

MAHALLEYİ BASTILAR

Olay, dün gece geç saatlerde Pendik Güllübağlar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, mahalleyi basan bir grup genç, mahalledeki gençlerle henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Birkaç el ateş eden şahıslar, daha sonra plakalarını söktükleri araçlarıyla olay yerinden uzaklaştı. Mahalle sakinleri ise korku dolu o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Etiketler :