Kaftancıoğlu'ndan Göksu'ya Halk Ekmek tepkisi: Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

AKP'li Belediyeler tarafından Halk Ekmek büfelerine yönelik engellemelere karşı CHP'li Kaftancıoğlu, AKP'li Göksu'ya kendi sözlerini hatırlatan bir video ile karşılık verdi.

İstanbul'da AKP'li belediyelerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Ekmek büfelerine yönelik müdahaleleri devam ediyor. Üsküdar'ın ardından bugün de Ümraniye'de halk ekmek büfesinin kurulması engellendi. 

"Bu ne perhiz ne lahana turşusu"

CHP İstanbul İl Başkanı Halk Ekmek büfelerine yönelik engellemelere Twitter hesabından paylaştığı bir video ile karşılık verdi. Kaftancıoğlu, "Bu ne perhiz ne lahana turşusu.. #SebebiBelli #YalanRüzgarı Kim olduğuna bakmaksızın, kime oy verdiğini umursamaksızın halkın partisinde halk için çalışmaya devam... #EkmekDüşmanıAKP" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı. 

Kaftancıoğlu'nun paylaştığı videoda, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun 14 Ocak 2021'de yaptığı Halk Ekmek büfeleriyle ilgili konuşmasına yer verdi. 

AKP'li Göksu "Bu büfeler açılsın istiyoruz" demişti 

Göksu'nun o tarihte yaptığı konuşması şöyle: 

"Cumhuriyet Halk Partisi tarafından teklif gelmesine rağmen teklifi kabul ettik komisyona havale ettik. Ve komisyonda Büyükşehir Belediye Başkanlık makamına şu soruyu sorduk: 'Bu büfelere gerçekten ihtiyacın var mı?' Cevaplarını beklemeden biz bugün 142 tane büfenin açılmasına büfenin verilmesine AK Parti grubu olarak yetki veriyoruz. Bu büfeler açılsın istiyoruz."

ekran-resmi-2021-04-27-00-01-48.png

Etiketler :