Kadın Sürücüyü Tehdit Eden Motosikletli Gözaltında

5 Şubat'ta Ataşehir'de Kozyatağı bağlantı yolunda bir kadın sürücüye yol verdiği motosikletli tarafından tehdit ve hakarette bulunulduğuna dair görüntüler sosyal medyada yer aldı. Bu görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Kadın sürücüyü tehdit etti, hakaretler savurdu, tükürdü

İstanbul'da kadın sürücüyü tehdit eden motosiklet sürücüsü F.U., görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından gözaltına alındı.

Yapılan çalışmalar sonucunda motosiklet sürücüsünün F.U. (45) olduğu tespit edildi. Kamera kayıtlarından şüphelinin gidiş istikameti belirlendi ve Kadıköy Sahrayıcedid Mahallesi İnönü Caddesi'nde gözaltına alındı.

F.U. hakkında "tehdit" ve "hakaret" suçlarından işlem yapıldı. Emniyette yapılan sorguda şüphelinin narkotik madde kullanımı, yaralama, hırsızlık, hakaret ve tehdit gibi suçlardan da çok sayıda kaydı olduğu ortaya çıktı.

Bu olay, trafikte kadın sürücülerin maruz kaldığı şiddet ve hakaret vakalarının bir örneği. Bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınması ve caydırıcı cezaların uygulanması gerekiyor.

Etiketler :