İzmir'de freni boşalan minibüs sokağı birbirine kattı
İzmir'in Buca ilçesinde freni boşalan kapalı kasa minibüs, karşıdan gelen yolcu minibüsü ile çarpıştıktan sonra kaldırımdaki yayaya çarptı. Minibüs, dükkan duvarına çarparak dururken, kazada minibüs sürücüsü ile yaya yaralandı.
FRENİ BOŞALAN MİNİBÜS ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI
Sabah saatlerinde Menderes Caddesi'nde freni boşalan kapalı kasa minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçti.
Burada önce başka bir minibüse, ardından bir yayaya çarpan minibüs; bir giyim mağazasının duvarına çarparak durabildi.

SÜRÜCÜ VE YAYA YARALANDI
Kazada minibüsün sürücüsü ile yaya yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Bakırköy sahilinde korkunç kaza! Zabıta aracı denize düştü
KAZA ANI SANİYE SANİYE KAMERAYA YANSIDI
Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde yayanın panikle kaçmaya çalışması ancak kurtulamaması yer alıyor.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)