İstanbul'daki Konserde LGBT Bayrağına Sahnedeki Solist Sahip Çıktı!

Dolu Kadehi Ters Tut, 15 Aralık 2023 tarihinde Ankara'da verdiği konserde, bir izleyicinin açtığı LGBTİ+ bayrağını güvenlik görevlisi tarafından almasını engelledi. LGBT bayrağına sahip çıkan solist büyük alkış topladı.

Dolu Kadehi Ters Tut solisti, LGBTİ+ bayrağına güvenlik müdahalesine tepki gösterdi

İstanbul'da gerçekleşen konserde, bir izleyicinin açtığı LGBTİ+ bayrağı güvenlik görevlisi tarafından zorla alındı. Yaşananları gören grubun solisti, sahneye gelerek bayrağı geri aldı ve şarkıyı bayrağı sallayarak söyledi.

Dolu Kadehi Ters Tut, dün İstanbul'daki Volkswagen Arena'da konser verdi. Grup, "Anamız Babamız Yok Deriz" şarkısı söylerken ön sıradaki dinleyicilerden biri, LGBTİ+ bayrağı açtı. Güvenlik görevlisi bayrağı çekiştirerek izleyiciden zorla aldı.

Yaşananları gören grubun solisti Mehmet Uğurhan Özay, sahnenin önüne gelerek LGBTİ+ bayrağını güvenlik görevlisinden aldı ve şarkıyı bayrağı sallayarak söyledi.

Konserdeki bir izleyici, yaşananları Tiktok'ta paylaştı. Paylaşımda, "malum şarkıda bayrak açtığımızda güvenlikler elimizden çekiştirerek almaya çalışıp geri veriyorlar, 5 saniye sonra Uğurhan kendi gelip bayrağı alıyor, sevgi kazanacak" ifadeleri yer aldı.

Özay, konserin sonunda da LGBTİ+ haklarına destek verdiğini belirterek, "Herkesin sevgiye, saygıya ve eşitliğe ihtiyacı var" dedi.

Etiketler :