İstanbul'da trafikte dehşeti yaşattı

İstanbul Bağcılar'da aracıyla giden O.K. (35), dün trafikte yol verme nedeniyle tartıştığı başka bir sürücü tarafından darbedildi. Kafasına aldığı darbeyle baygınlık geçiren sürücüye çevredekiler müdahale etti. Saldırının görüntüleri ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

İstanbul Bağcılar'da bir sürücü, trafikte yol verme nedeniyle tartıştığı başka bir sürücüyü darp etti. Olay, 27 Temmuz'da Demirkapı Mahallesi'nde gerçekleşti. Tartışma esnasında O.K. isimli sürücü, E.C. adlı diğer sürücü tarafından darp edildi ve kafasına aldığı darbeyle baygınlık geçirdi. Çevredeki vatandaşlar duruma müdahale etti ve saldırının görüntülerini cep telefonlarıyla kaydetti.

bagci1.webp

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olayın Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından incelendiğini ve şüphelinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, şüpheli E.C.'nin daha önce de çeşitli suçlardan işlem gördüğünü belirtti. Şüpheli, Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Darp edilen O.K.'nin tedavisi devam ediyor.

bagci.webp

Bakan Yerlikaya, halkın huzurunu bozanları, trafikte saldırgan tavırlar sergileyenleri, düğün konvoyu ya da asker uğurlama gibi nedenlerle yolları kapatanları affetmeyeceklerini ve bu kişileri yakalayıp adalete teslim etmekte kararlı olduklarını vurguladı.