İSTANBUL'DA PATLAMA

İSTANBUL'DA PATLAMA
Kağıthane Örnektepe Köprüsü üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle yoldaki asfalt kalkarken, herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadı. Patlamanın, yeraltından geçen elektrik kablolarından...

Kağıthane Örnektepe Köprüsü üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle yoldaki asfalt kalkarken, herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadı. Patlamanın, yeraltından geçen elektrik kablolarından kaynaklanabileceği ihtimali üzerinde duruluyor

Olay saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Örnektepe Köprüsü'nde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Çevrede paniğe neden olan patlama nedeniyle yoldaki asfalt kalkarken, herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. İhbar üzerine olay yerine 'Akrep' tabir edilen zırhlı polis araçları sevk edildi. Polis ekipleri, patlamanın olduğu alanın çevresine güvenlik şeridi çekerek inceleme yaparken, köprünün giriş ve çıkışları araç trafiğine kapatıldı.

"PATLAMA OLUNCA HEPİMİZ KAÇIŞTIK"

Olayın görgü tanığı Ahmet Kabak, Cumartesi günü orada elektrik çalışması yaptılar. Bugün de patlama oldu. Kimse yaralanmadı. Olay anında buradaydım, patlama olunca hepimiz kaçıştık dedi.

Patlamanın nedeninin belirlenmesi için araştırma başlatılırken, polis ekipleri, patlamaya yeraltından geçen elektrik kablolarının yol açmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.