İstanbul'da 'Mısırlı polis yardımcısı' skandalı: Taciz görüntülerini sosyal medyada paylaştı

İstanbul'da 'Mısırlı polis yardımcısı' skandalı: Taciz görüntülerini sosyal medyada paylaştı
İstanbul'da yaşandığı belirtilen görüntülerde, kendisini "polis yardımcısı" olarak tanıtan Mısır uyruklu bir kişinin kadınlara yönelik taciz girişimleri sosyal medyada infiale neden oldu. Kullanıcılar, görüntüleri paylaşarak emniyet birimlerinden yardım talep etti.

Sosyal medyada yayılan görüntüler, İstanbul'da bir kişinin kadınlara rahatsız edici davranışlar sergilediğini ortaya koydu.

Paylaşımlar, kamuoyunda büyük tepki topladı.

'POLİS YARDIMCISI' TACİZİ İDDİALARI

İddiaya göre, Mısır vatandaşı olduğu belirtilen bir şahıs, kendisini "polis yardımcısı" olarak tanıtarak kadınlara yaklaştı, onları öpmeye çalıştı ve bu anları kaydederek sosyal medya hesabında yayımladı.

Söz konusu şahsın "arsalalybdh" adlı hesabından paylaştığı görüntülerde ayrıca camide çekim yaptığı ve namaz kılan kişileri rahatsız ettiği öne sürüldü.

SOSYAL MEDYADAN YARDIM ÇAĞRISI

Videoların hızla yayılmasının ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi hesaplarını etiketleyerek yetkililere seslendi ve olaya müdahale edilmesini talep etti. Kullanıcılar, şahsın bir an önce yakalanarak gerekli işlemlerin başlatılmasını istedi.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi