AKP Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci, İsrail’le ticaret itirafından sonra yalnız bırakılmasına çok kızmış:Kifayetsiz muhterisler

İsrail ile ticareti savunan eski ekonomi bakanlarından AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci'ye özellikle yandan yazarlardan sert tepki gelmişti. Bugün yeni bir paylaşım yapan Zeybekci, iş insanlarının ve örgütlerinin ‘sessiz kalması’na tepki gösterdi. Zeybekci, "Basiretsiz, kifayetsiz muhterisler" dedi.

Yerel seçimde hezimete uğrayan AKP’de sular durulmuyor. Gazze’ye saldırıları süren İsrail ile yapılan ticareti ‘‘İsrail serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke. 6 satıp 1 aldığımız bir ülke” diyerek savunan AKP’li Nihat Zeybekci’ye kendi mahallesinden bile sesler yükseldi.

Son olarak AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski metin yazarı Aydın Ünal, Zeybekci’ye tepki göstererek, “İnsaf dışı bir açıklama yapan isimlerin, AK Parti’nin hassasiyetlerinden, ilkelerinden, özünden, ruhundan haberleri var mı acaba?” dedi.

ZEYBEKCİ'DEN YENİ PAYLAŞIM: İŞ İNSANLARI VE ÖRGÜTLERİNE TEPKİLİ

Bugün yeni bir paylaşım yapan Zeybekci, iş insanlarına ve örgütlerine sessiz kalıp destek vermedikleri için tepki gösterdi.

Zeybekci, X hesabından şu mesajı paylaştı:
“Bizim oralarda bir söz vardır tam bu günlere uygun, ‘Yörük sürüsünden adak vermek.’ Basiretsiz, kifayetsiz muhterisler, hayatı boyunca bir tek yumurtanın bile sorumluluğunu almamış her tarafın ideolojik yalakaları asla bir şey kaybetmezler, onlar her şekilde kazançlıdır, onların dünyasında kaybeden sadece yörüktür. Yalnız bizim dile getirdiğimiz sorunun asıl muhatabı olan kurumlar, kuruluşlar, birlikler, ...SİAD’lar (sanayici iş insanları dernekleri), mensuplarının menfaatlerini korumak, sorunlarının takipçisi olmak yerine sessizliği tercih etmeleri... Tek konuşan biz olmuşuz, olsun varsın.”

Etiketler :